Втора зимна ски учителска спартакиада-07-10.03.2024г.

От 7 до 10 март 2024г. се проведе Втора зимна учителска ски спартакиада в гр. Банско. Организирана от Синдиката на българските учители с председател д.ик.н. Янка Такева и Българската работническа федерация (БРФ) „Спорт и здраве“ към Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) с председател Десислава Ягодин , съвместно с „Балкан Холидейз“ – клон Банско, Община Банско, „Юлен“ АД и Българска федерация ски и с подкрепата на Министерството на младежта и спорта.

Участие взеха над 90 учителя. Те се впуснаха в благородна снежна надпревара, проведена в два манша в дисциплините: гигантски слалом ски (мъже и жени, индивидуално) и сноуборд (мъже и жени, индивидуално).

Вяра Георгиева – от ОбУ“Неофит Рилски“ се представи прекрасно като взе призовото   I-во място в дисциплината гигантски слалом жени, след нея е Иванка Николова IV-то място и Любослава Николова VII-мо място.

При мъжете Сотир Коцев се класира на IX-то място.

„Честито на победителите! Гордейте се с постиженията си, колеги, вие заслужавате своите отличия заради забележителния устрем към постижения и усъвършенстване, който демонстрирате и тук, и на работните си места“- поздрав за участниците от г-жа Такева с пожелание за здраве, благополучие и успехи.